Centru nou de vaccinare în Bucureşti. Aici vor fi imunizate 240 de persoane pe zi

Un nou centru de vaccinare este în curs de avizare în Sectorul 5 din Bucureşti. 240 de persoane vor fi imunizate în fiecare zi în centrul de la Complexul Multifuncţional Sf. Andrei.

3459 afișări
Imaginea articolului Centru nou de vaccinare în Bucureşti. Aici vor fi imunizate 240 de persoane pe zi

Centru nou de vaccinare în Bucureşti. Aici vor fi imunizate 240 de persoane pe zi

Primăria Sectorului 5 a anunţat că Instituţia Prefectului a eliberat acordul necesar în vederea avizării DSP a Complexului Multifuncţional Sf. Andrei. În noul centru de vaccinare vor fi organizate patru puncte de imunizare, iar programul de lucru va fi de 12 ore pe zi, în două ture.

Procesul de vaccinare a debutat luni, iar în urma analizei efectuate împreună cu DSP Bucureşti, care a avut în vedere asigurarea unor centre cu mai multe fluxuri de vaccinare, în prima fază s-a decis organizarea la nivelul Capitalei a unui număr de opt centre cu 23 de puncte de vaccinare, organizate în unităţi medicale.

Trei dintre acestea se află în Sectorul 5 la Institutul Pneumoftiziologie Marius Nasta, la Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperarea Capacităţii de Muncă şi la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici