Cifre cu adevărat dramatice în Italia: bilanţul epidemic a ajuns la 2.978 de morţi / Sunt 35.713 cazuri de coronavirus

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 2.978 de morţi în Italia, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 35.713, au anunţat miercuri seară autorităţile italiene.

6610 afișări
Imaginea articolului Cifre cu adevărat dramatice în Italia: bilanţul epidemic a ajuns la 2.978 de morţi / Sunt 35.713 cazuri de coronavirus

Cifre cu adevărat dramatice în Italia: bilanţul epidemic a ajuns la 2.978 de morţi / Sunt 35.713 cazuri de coronavirus

Serviciul de Protecţie Civilă a anunţat miercuri seară că bilanţul epidemic este de 2.978 de morţi în Italia, iar numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 35.713, informează cotidianul Corriere della Sera.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 475 de decese şi au fost confirmate încă 4.207 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În prezent se înregistrează 28.710 cazuri de pacienţi care au coronavirus. Până în prezent s-au vindecat 4.025 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici