Copiii cu Covid care au simptome neurologice riscă internarea la Terapie Intensivă

Studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Pittsburgh Medical Center and School of Medicine şi publicat în revista ştiinţifică Pediatric Neurology: 44% dintre pacienţii copii cu simptome neurologice au şanse mai mari de a avea nevoie de internare la Terapie Intensivă.

402 afișări
Imaginea articolului Copiii cu Covid care au simptome neurologice riscă internarea la Terapie Intensivă

Copiii cu Covid care au simptome neurologice riscă internarea la Terapie Intensivă

Cefaleea, encefalopatia acută şi convulsiile sunt cele mai frecvente manifestări neurologice la copiii care au luat o formă acută de Covid-19.

44% dintre pacienţii cu vârste mici care au dezvoltat aceste simptome au mai multe şanse să aibă nevoie de Terapie Intensivă decât cei care nu au avut.

Cifrele reies dintr-un studiu realizat de cercetătorii de la Centrul Medical şi de la Şcoala de Medicină a Universităţii din Pittsburgh şi publicat în revista ştiinţifică Pediatric Neurology.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici