Creşte bilanţul deceselor la căminul de bătrâni din Galaţi care este focar de COVID-19: 8 morţi şi 90 de infectaţi

  • Altă persoană cazată la căminul de bătrâni din Galaţi în care s-a declarat focar de COVID-19, a murit.
  • Până în prezent, opt persoane din instituţia privată au decedat din cauza virusului, în timp ce alţi 90 de oameni, pacienţi şi angajaţi, sunt infectaţi.
942 afișări
Imaginea articolului Creşte bilanţul deceselor la căminul de bătrâni din Galaţi care este focar de COVID-19: 8 morţi şi 90 de infectaţi

Creşte bilanţul deceselor la căminul de bătrâni din Galaţi care este focar de COVID-19: 8 morţi şi 90 de infectaţi

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi în ultimele 24 de ore a fost înregistrat un deces, fiind vorba despre un bărbat de 78 de ani. El era internat la un spital din oraşul Galaţi şi a murit din cauza complicaţiilor survenite pe fondul infectării cu noul virus.

Autorităţile mai anunţă că alte 70 de persoane în vârstă primesc tratament în diferite spitale din Galaţi. În prezent, în interiorul căminului Sf.Ilie se mai află 60 de persoane, toate fiind neinfectate cu virusul COVID-19. De asemenea, două persoane vor fi aduse înapoi de la Spitalul Judeţean Galaţi deoarece ultimele teste au avut rezultate negative. Totuşi, ca măsură de siguranţă cei doi vor fi cazaţi separat de restul bătrânilor, într-o parte a clădirii în care s-a făcut dezinfecţie generală.

Probleme sunt şi într-un cămin de bătrâni administrat de Primăria Galaţi. Acolo au fost infectate şase persoane dintre care patru angajaţi şi doi bătrâni. Toate persoanele din interior sunt testate, iar căminul este în carantină. În căminul Primăriei se află 139 de rezidenţi  şi 67 de angajaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici