Creşte numărul localităţilor cu incidenţa Covid de peste 3 la mie

În aproape 100 de oraşe şi peste 440 de comune din ţară, incidenţa cazurilor de Covid este duminică mai mare de 3 la mie.

2008 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul localităţilor cu incidenţa Covid de peste 3 la mie

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, sunt 98 de oraşe în care incidenţa este peste 3 la mie. Cea mai mare, de 12,26 la mie, se înregistrează în Rădăuţi, judeţul Suceava, urmat de Predeal, judeţul Braşov, cu 12,1 la mie şi de Cluj-Napoca, unde incidenţa este de 10,67 la mie.

442 de comune sunt pe lista localităţilor cu incidenţa peste 3 la mie.

Comuna Ciurila din judeţul Cluj este pe primul loc, cu o rată de 25,3, fiind urmată de Dumbrăviţa din Timiş cu 16,97 şi de Ipoteşti din Suceava, cu o incidenţă de 16,68 la mie. În total, 24 de comune au incidenţă peste 10 la mie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici