Criza COVID: la Beijing se va permite servirea mesei în interior

Beijingul va relaxa şi mai mult restricţiile COVID-19, permiţând luarea mesei în interior, în condiţiile în care capitala Chinei revine constant la normalitate, a anunţat duminică presa de stat.

354 afișări
Imaginea articolului Criza COVID: la Beijing se va permite servirea mesei în interior

Criza COVID: la Beijing se va permite servirea mesei în interior

Oraşele Beijingul şi Shanghai încep să revină la normalitate, după două luni de lockdown sever pentru a distruge focarele variantei Omicron, anunţă Reuters.

Serviciul de servire a mesei în Beijing va fi reluat luni, cu excepţia districtului Fengtai şi a unor părţi din districtul Changping, a precizat cotidianul Beijing Daily. Restaurantele şi barurile au fost închise şi au servit doar mâncare la pachet de la începutul lunii mai.

Activitatea normală va fi reluată, iar interdicţiile de circulaţie vor fi ridicate luni în majoritatea zonelor din Beijing, potrivit ziarului. Angajaţii din unele zone au fost nevoiţi să lucreze de acasă.

Rezidenţii vor trebui să prezinte un test PRC efectuat în termen de 72 de ore pentru a intra în spaţii publice şi pentru a folosi transportul public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici