De ce a eliminat brusc România restricţiile pandemice? Răspunsul lui Rafila

Întrebat de ce România a eliminat brusc restricţiile pandemice, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că nu are un răspuns „foarte concret”.

24905 afișări
Imaginea articolului De ce a eliminat brusc România restricţiile pandemice? Răspunsul lui Rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a fost întrebat, marţi, de ce au fost eliminate restricţiile brusc în România, nu treptat.

„Este o întrebare la care nu am un răspuns foarte concret, dar vă daţi seama că şi eu sunt solidar cu decizia Guvernului României de a nu prelungi această stare de alertă”, a răspuns ministrul.

Marţi este ultima zi în care în România mai e în vigoare starea de alertă. Începând de joi, masca de protecţie va fi complet eliminată, nu vor exista limite privind accesul în magazine sau instituţii publice, nu se va mai cere certificatul de localizare sau certificatul verde.

Autorităţile continuă, însă, să recomande purtarea măştii în zonele aglomerate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici