Deputatul PNL Bogdan Huţucă, suspectat de infecţie cu coronavirus: Aştept rezultatul testului

Deputatul PNL Bogdan Huţucă este suspectat de infecţie cu coronavirus, parlamentarul afirmând că este izolat la domiciliu, iar o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a venit la locuinţa sa şi i-a luat teste pentru COVID-19, urmând ca rezultatul să fie gata vineri după-amiază.

512 afișări
Imaginea articolului Deputatul PNL Bogdan Huţucă, suspectat de infecţie cu coronavirus: Aştept rezultatul testului

Deputatul PNL Bogdan Huţucă, suspectat de infecţie cu coronavirus: Aştept rezultatul testului

Bogdan Huţucă a afirmat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu a fost confirmat drept purtător al virusului COVID-19.

„Nu cred că poate veni rezultatul atât de repede. Mai durează câteva ore. Eu sunt autoizolat de ieri (joi - n.red.)”, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Huţucă, deputat şi şeful PNL Constanţa.

Senatorul liberal Vergil Chiţac a fost confirmat pozitiv, vineri, cu coronavirus. Acesta, împreună cu alte trei persoane apropiate lui, se afla în autoizolare.

Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat că atât el, cât şi toţi membrii Biroului Politic Naţional se vor izola la domiciliu, în condiţiile în care au intrat în contact cu Chiţac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici