Doar 132 de persoane s-au vaccinat la Maratonul de la Vedea. Ce a spus ministrul Sănătăţii, prezent la eveniment

  • Ministrul Sănătaţii, Ioana Mihăilă, a participat sâmbătă la evenimentul Maratonul Vaccinării din localitatea Vedea, judeţul Giurgiu.
  • Până la închiderea centrului, 132 de persoane s-au vaccinat anti-COVID.
942 afișări
Imaginea articolului Doar 132 de persoane s-au vaccinat la Maratonul de la Vedea. Ce a spus ministrul Sănătăţii, prezent la eveniment

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ministrul Sănătaţii, Ioana Mihăilă, a participat la evenimentul de sâmbătă în calitate de voluntar. Demnitarul a vorbit despre problemele pe care le întâmpină organizatorii campaniei de vaccinare în mediul rural.

„Este clar pentru toată lumea că vaccinându-ne putem scăpa de pandemie şi putem reveni la viaţa noastră de dinainte. Cred că ce s-a întâmplat astăzi aici este suficient să ne arate că nu contează culoarea politică, că vârsta nu contează şi dacă oamenii se implică lucrurile merg spre bine. Da, nu e uşor, va fi din ce în ce mai dificil de acum înainte, pentru că trebuie să începem să vaccinăm în mediul rural mai activ şi mai mult, dar cred că prin astfel de exemple de bune practici vom reuşi până la urmă”, a declarat Ioana Mihăilă.

La eveniment a participat ca voluntar şi secretarul de stat în Ministerul Sănătaţii, Monica Althamer.

Maratonul Vaccinării din localitatea Vedea se desfăşoară sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 8.00 - 18.00, la Şcoala Gimnazială „Apostol Arsache”. În prima zi a evenimentului s-au vaccinat 132 de persoane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici