Video Doi români experimentează izolarea cu aer de vacanţă, într-o autorulotă, undeva în Spania: ”Pentru noi, da, este mult mai bine să fim aici. Suntem în natură”

  • Adelina şi Bogdan Vlădescu au plecat cu o autorulotă, în iulie 2019, într-o călătorie de un an în jurul Europei
  • Epidemia coronavirusului i-a prins în Spania, unde sunt campaţi în prezent
  • Adelina şi Bogdan sunt însoţiţi de câţeluşa lor, Ancuţa
2547 afișări

Autoizolarea poate avea aerul unei vacanţe dacă pandemia te prinde în autorulotă. Asta trăiesc acum Adelina şi Bogdan Vlădescu, doi psihologi din Bucureşti, care au plecat în vara anului trecut într-o plimbare de un an prin Europa. 

”Pentru noi, da, este mult mai bine să fim aici. Suntem în natură. Mi se pare mult mai bine decât să stai închis într-un apartament. Sunt mai puţini oameni, (râde) adică deloc”, a declarat Adelina Vlădescu.

În nouă luni au vizitat 18 ţări. După Spania, cei doi îşi propuseseră să poposească şi în Portugalia şi Italia. Dar la începutul lunii martie visul lor a fost întrerupt de coronavirus. 

”E ideal locul pentru că e izolat, e la 4 km de un sătuc foarte mic. Este chişmea cu apă, că e important să ai apă. Oricâtă mâncare ai avea, nu poţi sta fără apă. Am sunat la poliţia din zonă… I-am anunţat că suntem aici şi că vom sta pe perioada carantinei”, a declarat Bogdan Vlădescu.

 

Adelina şi Bogdan se simt norocoşi. Au reuşit să campeze într-o zonă înconjurată de natură unde nu simt presiunea măsurilor de carantină. 

”E ok. Măcar nu suntem prinşi între nişte pereţi. Avem libertate. Şi Ancuţa are şi ea din plin…”, a declarat Bogdan Vlădescu.

Cei doi aşteaptă liniştiţi finalul pandemiei şi sunt nerăbdători să descopere locuri noi. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici