Donatella Versace şi fiica ei au donat 200.000 de euro unui spital din Milano: „În timpuri ca acestea este important să fim uniţi”

  • Donatella Versace şi fiica ei Allegra au donat 200.000 de euro Spitalului San Raffaele din Milano.
  • Banii vor ajuta instituţia în lupta cu pandemia COVID-19.
  • Şi alte celebrităţi din Italia s-au implicat în lupta cu pandemia.
1364 afișări
Imaginea articolului Donatella Versace şi fiica ei au donat 200.000 de euro unui spital din Milano: „În timpuri ca acestea este important să fim uniţi”

Donatella Versace şi fiica ei au donat 200.000 de euro unui spital din Milano

Versace, în vârstă de 67 de ani, şi fiica ei de 33 de ani au anunţat că banii vor merge la departamentul de terapie intensivă al spitalului, transmite publicaţia Elle. Instituţia a cerut ajutorul publicului după ce a fost depăşită de numărul foarte mare de pacienţi bolnavi de COVID-19 care au fost internaţi.

„În timpuri ca acestea este important să fim uniţi şi să îi ajutăm cum putem pe toţi cei care sunt pe linia frontului, luptând zilnic pentru a salva sute de vieţi”, a declarat, într-un comunicat, Donatella Versace.

Încă aproape 3.500 de oameni au fost infectaţi cu virusul care provoacă boala COVID-19 în Italia, în ultimele 24 de ore, ceea ce duce numărul total al îmbolnăvirilor la 21.157. În aceeaşi perioadă, autorităţile au anunţat 175 de decese noi, cu un bilanţ total de 1.441 de morţi.

Şi alte celebrităţi din Italia s-au implicat în lupta cu pandemia. Creatoarea de modă Chiara Ferragni şi soţul ei au strâns 3,6 milioane de euro pe platforma de crowdfunding GoFundMe. Cuplul a donat, de asemenea, 100.000 de euro, tot Spitalului San Raffaele.

Peste 5.800 de oameni au murit în întreaga lume din cauza COVID-19, iar aproape 156.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut în oraşul chinez Wuhan la sfârşitul anului trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
versace,
donatie,
covid19

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici