Încă un nou potenţial vaccin anti-COVID-19. Ce companie îl produce

  • Compania americană Jhonson & Jhonson a anunţat primele rezultate.
  • Vaccinul anti-COVID-19 Jhonson & Jhonson se administrează într-o singură doză.
  • Datele din faza 3 vor fi anunţate la sfârşitul lunii ianuarie.
  • Dacă îşi demonstrează eficienţa compania urmează să ceară autorizaţia.
1393 afișări
Imaginea articolului Încă un nou potenţial vaccin anti-COVID-19. Ce companie îl produce

Este creat un nou potenţial vaccin anti-COVID-19. Ce companie îl produce

A apărut un nou potenţial vaccin în lupta cu virusul COVID-19. Compania americană Jhonson & Jhonson a anunţat primele rezultate. 

Vaccinul a trecut de primele două faze de testare în care a oferit un răspuns imun şi a fost, în general, bine tolerat de toţi participanţii la studiu.

Vaccinul are ceva diferit faţă de celelalte seruri anti-COVID-19. Acesta se administrează într-o singură doză. Datele au demonstrat că după o singură vaccinare cu acest ser, anticorpii neutralizaţi împotriva COVID-19 au fost detectaţi la peste 90% din participanţii la studiu, în ziua 29, şi 100% dintre participanţii cu vâsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani, în ziua 57.

Compania anticipează să anunţe datele din faza 3 la sfârşitul lunii ianuarie.

Dacă se dovedeşte că vaccinul cu doză unică este sigur şi eficient, compania urmează să trimită o cerere de autorizare pentru utilizarea de urgenţă la Agenţia pentru alimente şi medicamente.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici