Fauci avertizează că ce este mai rău în cazul pandemiei COVID-19 va urma: ”Este destul de îngrijorător”

  • Fauci a declarat duminică, 27 decembrie, că este de părere că ce este mai grav în cazul pandemiei COVID-19 va urma.
  • Fauci îi avertizează pe americani că ar trebui să se pregătească pentru creşterea numărului de cazuri după sărbători.
  • Medicul a precizat că vaccinul COVID-19 ar putea ajunge la americani sănătoşi până în aprilie
34809 afișări
Imaginea articolului Fauci avertizează că ce este mai rău în cazul pandemiei COVID-19 va urma: ”Este destul de îngrijorător”
Dr. Anthony Fauci a declarat duminică, 27 decembrie, că este de părere că ce este mai grav în cazul pandemiei COVID-19 va urma, iar americanii ar trebui să se pregătească pentru creşterea numărului de cazuri după sărbători. 
 
S-ar putea să vedem o creştere după Crăciun şi Anul Nou , sau aşa cum am descris-o, o creştere peste o creştere," a spus Fauci pentru New York Post.
 
Întrebat dacă prevede că „ce este mai rău urmează să vină”, Fauci a răspuns: „Da”.
 
”Dacă te uiţi la panta, evoluţia cazurilor pe care le-am experimentat pe măsură ce am ajuns în toamna târzie şi se menţine şi în perioada de iarnă, este destul de îngrijorător,” a declarat Fauci.
 
Medicul a mai afirmat că vaccinul COVID-19 ar putea ajunge la americani sănătoşi până în aprilie, dacă lucrurile vor decurge normal, deşi obiectivul iniţial era de 20 de milioane de doze administrate în luna decembrie.
 
Dar este de părere că SUA va „recupera” în următoarele luni, chiar dacă până acum au fost administrate doar aproximativ 1,9 milioane de doze de vaccinuri.
 
„Desigur, atunci când compari 2 milioane cu 20 de milioane este o mare diferenţă,” a spus Fauci.
 
”De fiecare dată când se lansează un program de vaccinare, mai ales unul cuprinzător cu un vaccin nou, precum este acesta, începe întotdeauna lent, dar apoi ia amploare”.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici