Firea, despre zona în care au fost izolaţi suspecţii de coronavirus: Există vreun loc neaglomerat în Bucureşti? Spuneţi-mi, că-mi fac casă acolo

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a spus, vineri, că tot Bucureştiul este aglomerat, implicit şi zona clădirii în care au fost izolaţi suspecţii de coronavirus.

1574 afișări
Imaginea articolului Firea, despre zona în care au fost izolaţi suspecţii de coronavirus: Există vreun loc neaglomerat în Bucureşti? Spuneţi-mi, că-mi fac casă acolo

Firea, despre zona în care au fost izolaţi suspecţii de coronavirus: Există vreun loc neaglomerat în Bucureşti? Spuneţi-mi, că-mi fac casă acolo

„Toate spitalele din Capitală sunt în zone aglomerate, şi cele ale Primăriei, şi ale Ministerului Sănătăţii. Există vreun loc neaglomerat în Bucureşti? Spuneţi-mi-l mie, că-mi fac casă acolo”, a spus aceasta în cadrul unei conferinţe.

Primarul a mai declarat că nu ţine secret locul unde sunt izolaţi suspecţii de coronavirus, dar aceştia au nevoie de linişte, nu de „mitinguri de protest, unii care să vină cu furcile să-i alunge din ţară”.

Potrivit acesteia, ministerele Sănătăţii şi de Interne au solicitat clădirea respectivă, deoarece are toate avizele necesare.

„S-a mai spus că pe aceeaşi uşă intră bolnavi la dializă şi la RMN şi tot acolo sunt aduşi şi cetăţenii care sunt în carantină. Fals. Sunt intrări total separate, circuite separate, nu au nicio legătură”, a mai spus Firea.

Declaraţiile Gabrielei Firea sunt o reacţie la afirmaţiile recente ale deputatului USR Emanuel Ungureanu. Acesta a spus că imobilul din Bucureşti în care se află suspecţii de coronavirus este într-o zonă aglomerată, în aceeaşi clădire fiind trataţi şi pacienţi cu insuficienţă renală cronică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici