Imagini triste de la Vatican. Papa Francisc s-a rugat singur, pe ploaie, în Piaţa Sf. Petru, total pustie

Papa Francisc a rostit vineri seară o predică specială adresată Urbi et Orbi, în contextul pandemiei de COVID-19. În mod normal, mesajul „Urbi et Orbi" este rostit doar de Crăciun şi de Paşte.

22988 afișări
Imaginea articolului Imagini triste de la Vatican. Papa Francisc s-a rugat singur, pe ploaie, în Piaţa Sf. Petru, total pustie

Papa Francisc, rugăciune specială Urbi et Orbi în vreme de criză: Nimeni nu se salvează singur. VIDEO

Papa Francisc le-a transmis vineri seară credincioşilor că nimeni nu se salvează singur.  Miercurea trecută, Suveranul Pontif a făcut un apel ca toţi credincioşii din lume să rostească la prânz rugăciunea „Tatăl Nostru" pentru a depăşi cu sănătate pandemia de coronavirus. 

Sfântul Părinte a apărut vineri seară, pe ploaie, în Piaţa Sf.Petru, total pustie, după ce Vaticanul a interzis accesul credincioşilor până la 3 aprilie, ca măsură de evitare a contagierilor şi de stopare a epidemiei. 

Italia este una dintre cele mai lovite ţări. Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 9.134 de morţi, cu 969 de decese vineri în plus faţă de joi, iar numărul total al persoanelor infectate până acum a ajuns la 86.498.

Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici