Video Jurnal din infern| Român din Marea Britanie: Lumea a început să se agite şi să-şi facă provizii | VIDEO

  • Britanicii îşi iau toate măsurile de protecţie, după ce au apărut tot mai multe infectări
  • În Havant, din sudul Angliei, oamenii au început să-şi facă provizii
  • În Marea Britanie, 20.000 de militari vor ieşi în stradă pentru a ajuta autorităţile să ţină situaţia sub control
36599 afișări

Iniţial, britanici au luat în derâdere pericolul coronavirusului, acum, când cazurile se înmulţesc, îşi iau toate măsurile de protecţie. Jurnalistul Alex Buzdugan locuieşte într-o periferie a oraşului Porthsmouth din sudul Angliei şi povesteşte că pe străzi sunt tot mai puţini oameni.

Traficul e destul de degajat, iar autobuzele, altădată pline, mai au doar câţiva călători.

Rafturile magazinelor au început să se golească şi aici, după valul de îmbolnăviri.

Oamenilor li s-a recomandat să nu iasă din case, decât dacă au neapărat ceva de făcut. De vineri, şcolile se închid, iar armata va interveni cu 20 de mii de militari pentru a ajuta medicii şi a ţine situaţia sub control. În Marea Britanie, numărul infectărilor se apropie de 3.000, iar peste 100 de oameni au murit din cauza virusului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici