Solidaritate  Video La cele mai mari case de modă se poartă donaţiile / Sumele donate de două dintre cele mai importante case

  • Ralph Lauren şi MAC Cosmetics au donat câte 10 milioane de dolari, pentru echipamente
  • Multe companii de lux produc acum măşti chirugicale şi halate de protecţie
  • Gucci produce peste un milion de măşti chirurgicale şi 55.000 de combinezoane medicale
337 afișări

E frumos să vezi cum în această perioadă omenirea pune un pic pe pauză goana după bani şi, pur şi simplu, ajută.

Uite, de exemplu, cele mai mari case de modă s-au reprofilat şi fac acum măşti sanitare şi echipamente de protecţie pentru medici. Sau, în loc de parfumuri, produc gel dezinfectant.

Ralph Lauren şi Mac Cosmetics se află în topul listei, cu o donaţie de 10 miloane de dolari fiecare. Ralph Lauren plusează şi vrea să producă şi măşti şi combinezoane medicale.

Cei de la Gucci au oferit şi ei 1.100.000 de măşti chirurgicale şi 55.000 de halate de protecţie.

Prada doneazã aparaturã medicalã de terapie intensivă pentru trei spitale din Milano, iar de la începutul lunii, fabrica din Perugia a început să producă măşti sanitare şi echipamente pentru medici. Toate vor fi livrate unor spitale din Toscana.  

Şi Louis Vuitton face 40 de milioane de măşti chirurgicale şi vrea să producă şi gel dezinfectant, pe care să-l ofere autorităţilor din Franţa. Iar Bulgari a pus deja la dispoziţia italienilor peste 100.000 de geluri igienizante pentru mâini.

Nu doar companiile de lux şi-au oferit sprijinul în lupta împotriva coronavirusului. Şi brandurile mass-market au fost destul de generoase: H&M a donat jumătate de milion de dolari şi va furniza echipament medical spitalelor din Europa. Mango plăteşte pentru producerea a 2 milioane de măşti, iar Calzedonia promite că va fabrica şi ea protecţii pentru faţă pe care le va dona spitalelor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici