Liderul anti-vacciniştilor din Austria a murit acasă „tratându-se” cu un dezinfectant, socotit remediu miraculos

Johann Biacsics a fost dus la spital la începutul lunii noiembrie, dar a refuzat medicamentele şi terapiile medicilor.

6002 afișări
Imaginea articolului Liderul anti-vacciniştilor din Austria a murit acasă „tratându-se” cu un dezinfectant, socotit remediu miraculos

Johann Biacsics

„La terapie intensivă sunt în principal vaccinaţi, am informaţii privilegiate”, acesta a fost unul dintre ultimele mesaje ale lui Johann Biacsics, liderul No Vax din Austria, care a murit de Covid la vârsta de 65 de ani în casa lui din Viena, după ce a refuzat tratamentul spitalului, în ciuda simptomelor severe ale virusului.

Biacsics a fost unul dintre liderii celor care nega vaccinurile în ţara alpină în care pandemia de coronavirus din ultima lună a înregistrat cifre dramatice, forţând guvernul de la Viena să instituie un lockdown dur care implică şi persoanele vaccinate.

Susţinător al „gândirii laterale”

Austriacul a fost un susţinător al „Gândirii laterale” (Querdenken) pentru a „demonta” credinţele şi logica. La începutul lunii noiembrie, freelancerul a fost însoţit de membrii familiei la spitalul din Wiener Neustadt, o suburbie a capitalei, cu dificultăţi severe de respiraţie în urma infecţiei cu coronavirus.

După ce a refuzat în repetate rânduri administrarea vaccinului, activistul a spus nu şi asistenţei medicale, cerând să se întoarcă acasă, unde s-a tratat cu dioxid de clor, ingredientul activ al înălbitorului, pentru a se vindeca. Cu toate acestea, rezultatul testului a dat din nou un rezultat pozitiv.

Se trata cu dioxid de clor

Moartea lui a avut loc pe 10 noiembrie, dar a ieşit din circuitele No Vax abia după ce fiul său Marcus a lansat o strângere de fonduri online pentru a da în judecată ziarele care au pus sub semnul întrebării autoritatea studiilor tatălui său privind tratamentele alternative, inclusiv pentru boli precum cancerul.

Familia, însă, încă nu crede că Johann a avut coronavirus. Soluţia de dioxid de clor (Chlordioxid) este prezentată ca un remediu miraculos împotriva coronavirusului în cercurile scepticilor, negaţioniştilor şi iubitorilor de terapii alternative şi la domiciliu din Austria.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici