Lista ţărilor din Zona Galbenă a fost actualizată. Ce excepţii au pregătit autorităţile

  • Spania, Franţa şi Austria sunt acum printre ţările din Zona Galbenă
  • Ajuns în România din aceste ţări, vei sta 14 zile în izolare
  • Autorităţile au pregătit însă şi excepţii
8523 afișări
Imaginea articolului Lista ţărilor din Zona Galbenă a fost actualizată. Ce excepţii au pregătit autorităţile

Sursa foto: profimedia

Consiliul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat listă ţărilor din Zona Galbenă. Dacă ajungi în România din aceste ţări vei sta în izolare timp de 14 zile.

Printre ţările din Zona Galbenă se numără şi Spania, Franţa, Austria, Olanda, Belgia, Ungaria şi Republica Moldova.

Autorităţile au expus însă şi nişte excepţii. Nu trebuie să stai în izolare dacă stai în România mai puţin de 3 zile şi prezinţi un test Covid negativ realizat cu 48 de ore înainte de intrarea în ţară.

De asemenea, dacă îţi faci un test Covid în a 8-a zi de izolare, şi acesta e negative, poţi să închei izolarea în ziua a 10, potrivit Hotărârii de Guvern.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici