Localitatea din România cu cea mai mare incidenţă: aproape 30 la mie!

Comuna Ceru-Băcăinţi din Alba estelocalitatea cu cea mai mare incidenţă Covid raportată vineri, respectiv 29,79 la mie. Oraşul cu cea mai mare rată de infectare este Căzăneşti, judeţul Ialomiţa, adică 4,6 la mia de locuitori.

2604 afișări
Imaginea articolului Localitatea din România cu cea mai mare incidenţă: aproape 30 la mie!

Comuna Ceru-Băcăinţi din judeţul Alba este localitatea cu cea mai mare incidenţă Covid raportată vine, respectiv 29,79 la mie.

În total sunt 238 de comune cu o rată de infectare Covid-19 mai mare de 3 la mia de locuitori. Dintre acestea, 29 au o incidenţă de peste 6 la mie.

Oraşul cu cea mai mare rată de infectare este Căzăneşti, judeţul Ialomiţa, adică 4,6 la mia de locuitori. În total sunt 18 oraşe şi municipii cu incidenţă peste 3 la mie.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incidenţă,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici