Maratonul Vaccinării în Bucureşti. Bilanţul celor trei zile de imunizări anti-COVID

Peste 20.000 de persoane au fost vaccinate la Maratonul Vaccinării din Bucureşti, organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”. Un eveniment similar va avea loc peste trei săptămâni.

324 afișări
Imaginea articolului Maratonul Vaccinării în Bucureşti. Bilanţul celor trei zile de imunizări anti-COVID

Maratonul Vaccinării în Bucureşti

„20.360 de persoane vaccinate: 12.650 la centrul de vaccinare Sala Palatului şi 7.710 la centrul de vaccinare Biblioteca Naţională a României. Astfel arată pe scurt bilanţul Maratonului Vaccinării – Ediţia Bucureşti”, trasmite Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” (UMF).

Evenimentul din Capitală a fost organizat de UMF în parteneriat cu Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

„Împreună redăm normalitatea! Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi şi vă aşteptăm la rapel, peste 3 săptămâni”, conchide comunicarea UMF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici