Marea Britanie încurajează grupurile cu risc să se înscrie în programul de testare al vaccinului pentru COVID-19

  • Britanicii testează vaccinul anti COVID-19 pe voluntari în cadrul unui program naţional de testare
  • Marea Britanie a cerut persoanelor în vârstă şi minorităţilor etnice să se înscrie în program
  • Niciun vaccin testat nu s-a dovedit eficient până în prezent
303 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie încurajează grupurile cu risc să se înscrie în programul de testare al vaccinului pentru COVID-19

Sursa foto: profimedia

Marea Britanie a cerut vârstnicilor dar şi voluntarilor din grupurile minoritare să se înscrie în programul naţional de testare derulat pentru obţinerea unui vaccin anti COVID-19. Peste 100.000 de oameni s-au oferit voluntari pentru a participa în cadrul studiilor clinice, relatează Reuters.

„Protejarea celor expuşi riscului este singura cale prin care vom pune capăt acestei pandemii”, a declarat Kate Bingham, preşedintele grupului de lucru care se ocupă de dezvoltarea unui vaccin în Marea Britanie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici