Markus Anfang, antrenor la Werder Bremen, şi-a dat demisia, prins în scandalul certificatelor verzi false

  • Antrenorul insistă să declare: am primit două doze de vaccin.
  • Însă, clubul i-a acceptat demisia şi îi caută un înlocuitor.
  • A fost alungat şi „secundul” Junge, cercetat din acelaşi motiv.
3127 afișări
Imaginea articolului Markus Anfang, antrenor la Werder Bremen, şi-a dat demisia, prins în scandalul certificatelor verzi false

Markus Anfang, antrenor la Werder Bremen, şi-a dat demisia, prins în scandalul certificatelor verzi false

Markus Anfang a demisionat din funcţia de antrenor al lui Werder Bremen cu efect imediat. Aceasta este consecinţa controversei izvorâte în urma anchetei în care este implicat tehnicianul, cercetat pentru că foloseşte un certificat de vaccinare fals.

Clubul, în ultimele zile, nu a fost niciodată de partea antrenorului, care a decis acum să arunce prosopul. „Am decis să nu mai fiu antrenor la Werder în urma situaţiei din ce în ce mai presante pentru mine, echipă, club şi familia mea care a apărut”.

Îşi părăseşte postul şi adjunctul Anfang, Florian Junge, care este şi el cercetat din acelaşi motiv. 

Frank Baumann, directorul tehnic la Werder, a comentat decizia lui Anfang: „El şi Junge, cu demisiile lor, ne ajută să punem capăt acestei tulburări care a domnit în club în ultimele zile. Le respectăm decizia şi vom începe să căutăm un nou tehnician”.

Pentru meciul de astăzi din Zweite Bundesliga, Danijel Zenkovic, în vârstă de 34 de ani (până ieri colaborator al lui Anfang) va conduce echipa. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici