Măsura luată de DSP în cazul celor care nu vor să intre în izolare cu toată familia. Unde vor fi cazaţi

  • Această opţiune este posibilă numai în cazul în care persoana cu suspiciuni nu a intrat, anterior, în contact cu familia.
  • Toţi au obligaţia de a nu părăsi domiciliul declarat, în care se află de la momentul autoizolării, atrage atenţia Grupul de Comunicare Strategică.
2509 afișări
Imaginea articolului Măsura luată de DSP în cazul celor care nu vor să intre în izolare cu toată familia. Unde vor fi cazaţi

Măsura luată de DSP în cazul celor care nu vor să intre în izolare cu toată familia. Unde vor fi cazaţi

Cei care nu vor să intre în autoizolare la domiciliu cu întreaga familie pot cere la Direcţiile de Sănătate Publică să fie cazaţi într-un centru de carantină, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Autoizolarea se aplică tuturor membrilor familiei şi celor care locuiesc la acelaşi domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile de la data întoarcerii din călătorie, respectiv de la data ultimului contact cu o persoană care are simtome sau care a fost confirmată cu noul coronavirus, anunţă autorităţile.

Toţi au obligaţia de a nu părăsi domiciliul declarat, în care se află de la momentul autoizolării, atrage atenţia Grupul de Comunicare Strategică.

„Dacă restul familiei nu doreşte să intre în izolare alături de persoana care a călătorit, atunci se solicită către Direcţia de Sănătate Publică intrarea acesteia în carantină instituţionalizată”, a transmis susrsa citată.

Această opţiune este posibilă numai în cazul în care persoana cu suspiciuni nu a intrat, anterior, în contact cu familia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici