Maternitatea Spitalului Judeţean Neamţ, evacuată pentru a fi transformată în secţie COVID

  • Femeile aflate la Maternitatea Spitalului Judeţean Neamţ au fost externate sau transferate la alte unităţi medicale din judeţ.
  • Maternitatea este evacuată pentru a fi transformată în secţie COVID.
432 afișări
Imaginea articolului Maternitatea Spitalului Judeţean Neamţ, evacuată pentru a fi transformată în secţie COVID

Sursa foto: hepta photo agency

Maternitatea Spitalului Judeţean Neamţ devine secţie COVID pentru pacienţii în stare gravă. Decizia care a nemulţumit numeroase paciente ale Maternităţii a fost luată de conducerea spitalului.

Unitatea medicală se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de pacienţi şi nu mai are locuri.

„Am luat decizia de a externa unele din pacientele de pe secţia de Ginecologie, datorită faptului că aveam nevoie urgentă de tuburile de oxigen disponibile pe secţia respectivă. După cum probabil ştiţi, există un ordin de ministru din 13 septembrie care spunea că spitalul din Piatra Neamţ să aibă secţia de Ginecologie pozitivă, numai pentru pacienţi pozitivi", a declarat, pentru Antena 3, Alexandru Filimon, managerul spitalului.

Femeile care nu au probleme grave sunt externate. Celelalte sunt transferate la spitale din Roman şi Tg.Neamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici