Video Medicii de familie şi cei din ambulatoriu vor primi echipamente de protecţie şi dezinfectanţi

  • Ludovic Orban anunţă că şi medicii de familie şi cei din ambulatoriu vor primi echipamente de protecţie
  • Orban a discutat cu Nelu Tătaru despre măsurile urgente care vor fi luate în continuare în contextul pandemiei de COVID-19
  • Nelu Tătaru a preluat conducerea Ministerului Sănătăţii ieri, după demisia lui Victor Costache
585 afișări

Dacă până acum aleşii tăi vorbeau de protejarea medicilor din spitale, acum promit şi protecţie pentru medicii de familie şi din ambulatoriu. Ludovic Orban a anunţat că aceştia vor primi echipamente de protecţie şi dezinfectanţi, pentru a lupta împotriva noului coronavirus. Premierul a discutat în această dimineaţă cu noul ministru Nelu Tătaru, despre măsurile care vor fi luate în continuare.

„Am discutat despre urgenţa achiziţionării de echipamente de protecţie care să îi protejeze pe toţi aceia din direcţia de sănătate publică, în lupta pentru coronavirus. I-am transmis personal ministrului Nelu Tătaru solicitarea să distribuie echipamente de protecţie, dezinfectanţi şi către reţeaua de medici de familie şi către medicii din ambulatoriu. Am încredere în capacitatea domnului ministru Tătaru de a face faţă provocărilor nemaîntâlnite”, a spus Ludovic Orban, la finalul şedinţei de la Ministerul Sănătăţii.
 
Conform datelor oficiale ale autorităţilor, până ieri au fost diagnosticaţi pozitiv cu noul coronavirus 153 de cadre medicale. Cei mai mulţi medici infectaţi se află în Bucureşti.
 
În România au fost înregistrate deja 24 de morţi din cauza COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici