Medicul Laura Ghibu a alergat la Maratonul Sibiu în combinezon anticovid pentru susţinerea medicilor

Ca să atragă atenţia asupra luptei medicilor din secţiile ATI pentru salvarea pacienţilor cu forme severe de COVID-19, medicul Laura Ghibu a alergat la Maratonul de la Sibiu în combinezon anti-covid.

574 afișări
Imaginea articolului Medicul Laura Ghibu a alergat la Maratonul Sibiu în combinezon anticovid pentru susţinerea medicilor

Sursa foto: RO Vaccinare

„Ca să atragă atenţia asupra maratonului medicilor din secţiile ATI, care luptă pentru salvarea pacienţilor cu forme severe de COVID-19, medicul Laura Ghibu a alergat la Maratonul de la Sibiu în combinezon anti-covid.

Ar fi putut să stea liniştită în Suedia şi să nu îi pese de România, dar de la început a susţinut vaccinarea şi lupta împotriva COVID-19”, anunţă pe Facebook platforma RO-vaccinare.

Maratonul Internaţional Sibiu este cel mai mare eveniment sportiv filantropic din România, care, conform tradiţiei, are loc în ultima sâmbătă din mai. Din cauza pandemiei, anul acesta are loc în prima sâmbătă din luna octombrie.

Participanţii susţin cele mai importante cauze sociale ale judeţului: aparatură pentru spital, proiecte educaţionale, susţinerea animalelor de companie sau susţinerea art-terapiei pentru copiii din centre de plasament.

Anul acesta s-au înscris 34 de proiecte, susţinute deopotrivă de adulţi şi copii.

Laura Ghibu este stabilită în Suedia şi s-a remarcat la începutul acestui an cu un video viral în care îi explica fiicei sale cum funcţionează vaccinul anti-Covid. Filmarea a fost preluată de autorităţile italiene pentru campania de informare şi a fost prezentat pe Facebook şi de Ministerul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici