Mesajul şocant al lui Cedric Ceballos, fost baschetbalist în NBA: Covid mă omoară, roagă-te pentru mine!

  • Fost jucător în NBA între 1990 şi 2001, Ceballos face un apel disperat pe social media.
  • Sportivul se află de 10 zile la Terapie Intensivă, unde duce o bătălie disperată cu coronavirusul.
  • Cedric Ceballos are peste 600 de meciuri în NBA, campionatul nord-american de baschet, cel mai spectaculos şi mai valoros din lume.
2244 afișări
Imaginea articolului Mesajul şocant al lui Cedric Ceballos, fost baschetbalist în NBA: Covid mă omoară, roagă-te pentru mine!

Mesajul şocant al lui Cedric Ceballos, fost baschetbalist în NBA: Covid mă omoară, roagă-te pentru mine!

„În ziua 10 de terapie intensivă, Covid-19 mă loveşte. Rog pe toată lumea, familia, prietenii, fanii să se roage pentru mine şi pentru recuperarea mea. Dacă ţi-am făcut ceva în trecut, lasă-mă să-mi cer scuze public. Dar bătălia mea nu s-a terminat”, scrie Ceballos, alăturând o fotografie în care are masca de oxigen pe faţă.
 


Acesta este mesajul şocant al lui Cedric Ceballos, în vârstă de 52 de ani, veteran în NBA, cu apariţii între 1990 şi 2001.

Născut în Hawaii pe 2 august 1969, înrudit cu Kobe Bryant (bunicii lor erau fraţi), Ceballos intră în NBA la draftul din 1990, ales de Phoenix Suns.

Fostul jucător, câştigător (legat la ochi) al competiţiei de dunk din 1992, a jucat finala NBA cu Suns, în 1993, într-o echipă în care Charles Barkley era la cârmă şi care s-a predat doar în faţa magicienilor de la Chicago Bulls, conduşi magistral de Michael Jordan.

Cel mai bun sezon al lui Ceballos în NBA a fost 1994-95, în tricoul Lakers: a fost ales în All Star Game pentru singura dată în carieră, într-un sezon regular cu o medie de 21,7 puncte şi 8 recuperări pe meci.

Depăşeşte media de 21 de puncte şi în anul următor, dar nu mai atinge acele vârfuri. Îşi închide cariera cu 609 de jocuri NBA, la Phoenix, Lakers, Dallas, Miami şi Detroit.

Acum duce o nouă bătălie. Una pe care trebuie s-o câştige cu orice preţ.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici