Metoda aplicată într-un oraş pentru a-i face pe cetăţeni să respecte distanţarea socială. „Acesta este ultimul tău avertisment!"

Autorităţile din întreaga lume se confruntă cu problema răspândirii noului coronavirus, iar fiecare guvern a adoptat metode, unele dure altele mai uşoare, pentru a-i face pe cetăţeni să respecte cu exactitate măsurile de prevenţie.

719 afișări
Imaginea articolului Metoda aplicată într-un oraş pentru a-i face pe cetăţeni să respecte distanţarea socială. „Acesta este ultimul tău avertisment!"

Metoda aplicată într-un oraş pentru a-i face pe cetăţeni să respecte distanţarea socială. „Acesta este ultimul tău avertisment!"

Primarul unuia dintre cele mai mari oraşe din Caraibe a venit cu o modalitate inedită de a impune distanţarea socială: dă ordine echipajelor de pompieri să dreneze pe oricine văzut la doi metri de oricine altcineva.

Potrivit corespondenţilor The Guardia, delegaţi pentru zona Americii Latine, Abel Martínez, primarul oraşului Santiago din Republica Dominicană, a trimis marţi două autospeciale de pompieri pe străzile oraşului, echipate cu furtunuri de apă şi difuzoare.
 
„Atenţie. Avertizare. Dacă nu staţi la doi metri unul de altul, vor începe să tragă apă pentru a vă separa. Respectarea distanţării. Acesta este ultimul tău avertisment. Sunt gata să te stropesc!" , spun goarnele trecătorilor în timp ce furtunul este fixat pe ele.
 
America Latină şi Caraibe au trecut pragul de 60.000 de cazuri declarate de Covid-19, potrivit unui bilanţ stabilit pe baza informaţiilor furnizate de guverne şi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Brazilia este cea mai afectată ţară cu peste 45.000 de cazuri, urmată de Ecuador cu peste 10.000 de cazuri şi Republica Dominicană cu peste 4.000 de cazuri.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici