Ministerul Sănătăţii: Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit Covid-19

Ministerul Sănătăţii a informat joi că persoanele care au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin nu transmit Covid-19.

1027 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii: Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit Covid-19

Ministerul Sănătăţii: Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit Covid-19

Ministerul Sănătăţii citează noi studii realizate de Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA. Potrivit acestora, persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit Covid-19 aproape niciodată.

„Datele noastre de la CDC sugerează în prezent că persoanele vaccinate nu poartă virusul, nu se îmbolnăvesc, iar asta nu doar în testele clinice, ci şi în datele din lumea reală”, spune Rochelle Walensky, directorul Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din Statele Unite, citat de Ministerul Sănătăţii.

La studiul CDC au participat aproape 4.000 de angajaţi sanitari din linia întâi care s-au testat săptămânal să vadă dacă sunt infectaţi cu Covid-19 între luna decembrie a anului trecut şi luna martie a acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici