Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie atrage atenţia: „Această pandemie nu s-a terminat. Va fi o iarnă grea”

  • Sajid Javid a spus că, dacă numărul persoanelor imunizate nu creşte, sunt luate în calcul alte noi restricţii.
  • În Regat, cazurile Covid riscă să treacă de cifra de 100.000 de noi infecţii pe zi.
  • „Iarna oferă condiţii perfecte nu numai pentru Covid, ci şi pentru viruşi, în general”, afirmă ministrul.
1053 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie atrage atenţia: „Această pandemie nu s-a terminat. Va fi o iarnă grea”

Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie: „Această pandemie nu s-a terminat. Va fi o iarnă grea”

Potrivit oficialului, iarna este „cea mai mare ameninţare” pentru recuperarea post-Covid-19.

„Această pandemie nu s-a terminat”, spune Javid, care adaugă: „Virusul va fi în continuare printre noi şi va continua să ne ameninţă pe termen lung. Va fi o iarnă grea”.

Potrivit datelor oficiale, 5 milioane de britanici peste 16 ani nu sunt încă vaccinaţi: „Dacă nu sunt suficienţi oameni protejaţi cu prima doză sau cu rapel, atunci pot fi introduse noi restricţii”.

Presiunea asupra sistemului naţional de sănătate creşte şi în Madrea Britanie. Există aproximativ o mie de spitalizări pe zi, „dar, din fericire, numărul victimelor rămâne scăzut, aproximativ o sută pe zi.

Am ştiut întotdeauna că lunile de iarnă reprezintă cea mai mare ameninţare pentru drumul spre recuperare. Iarna oferă condiţii perfecte nu numai pentru Covid, ci şi pentru viruşi, în general”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici