Modelul Valentina Boscardin a murit de COVID la vârsta de 18 ani. Făcuse vaccinul şi nu avea afecţiuni anterioare

Brazilianca era vaccinată cu două doze de Pfizer, dar contactase virusul de Crăciun şi făcuse o formă severă.

19582 afișări
Imaginea articolului Modelul Valentina Boscardin a murit de COVID la vârsta de 18 ani. Făcuse vaccinul şi nu avea afecţiuni anterioare

Modelul Valentina Boscardin a murit de COVID la vârsta de 18 ani

Valentina Boscardin avea doar 18 ani. A murit din cauza complicaţiilor cauzate de Covid. Modelul brazilian a fost internat într-un spital din Sao Paulo.

Vestea tragediei a fost dată de mama sa, Marcia Boscardin, o cunoscută prezentatoare din Brazilia, care a postat o fotografie cu fiica ei şi un mesaj pe reţelele de socializare: „Cu mare durere trebuie să mă despart de iubirea vieţii mele. . La revedere si Dumnezeu să te primească cu braţele deschise. Fiica mea, te voi iubi mereu. Un înger s-a suit la cer”.

Într-o ţară cu 22,6 milioane de infecţii şi peste 621 de mii de decese, preşedintele brazilia Jair Bolsonaro minimizează varianta Omicron: „Este binevenit”.

Modelul a fost vaccinat cu două doze de vaccin Pfizer şi nu avea afecţiuni medicale anterioare. Se presupune că a contractat Covid în sărbătorile de Crăciun într-o formă severă.

Mai întâi, s-a ales cu pneumonie severă, apoi cu tromboză, după cum a confirmat un prieten de familie: „Valentina era pregătită să înceapă o carieră internaţională, ce veste tristă. Odihneşte-te în pace, Valentina”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici