Municipiul Iaşi intră în scenariul roşu până pe 2 aprilie

Municipiul Iaşi intră în scenariul roşu de sâmbătă, de la ora 00.00, până în data de 2 aprilie, după ce rata de incidenţă cumulată a depăşit 3 la mia de locuitori.

2460 afișări
Imaginea articolului Municipiul Iaşi intră în scenariul roşu până pe 2 aprilie

Municipiul Iaşi intră în scenariul roşu până pe 2 aprilie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Iaşi a anunţat, vineri, că scenariul roşu intră în vigoare, pentru municipiul Iaşi, din data de 20 martie, de la ora 00.00, pentru 14 zile, respectiv până în data de 2 aprilie.

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 este 3,16 la mia de locuitori.

Astfel, de sâmbătă, se închid restaurantele şi cafenelele în interior, la fel şi cinematografele şi sălile de spectacole, precum şi sălile de jocuri de noroc.

Circulaţia pietonilor în grupuri mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea acestor grupuri, este interzisă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici