New York adoptă o strategie mai agresivă pentru combaterea noului val de COVID-19. Unde va deveni obligatoriu certificatul de vaccinare

  • Oraşul New York va impune certificatul de vaccinare pentru o serie de activităţi în interior.
  • Anunţul primarului de Blasio este aşteptat marţi.
  • Acesta ar fi un nou pas într-o strategie mai agresivă pentru combaterea creşterii cazurilor COVID-19, cauzată de tulpina Delta.
977 afișări
Imaginea articolului New York adoptă o strategie mai agresivă pentru combaterea noului val de COVID-19. Unde va deveni obligatoriu certificatul de vaccinare

Primarul Bill de Blasio este aşteptat să anunţe marţi solicitarea privind dovada vaccinării împotriva COVID-19, pentru a „debloca New York City”, au spus oficialii oraşului, citaţi de politico.com.

Pentru ca o persoană să meargă la restaurant, sală de sport, teatru sau discotecă va trebui să arate dovada unui vaccin anti-COVID-19.

Anunţul lui de Blasio este următorul pas într-o strategie mai agresivă pentru a combate creşterea cazurilor COVID-19, cauzată de varianta Delta a coronavirusului.

La sfârşitul lunii iulie, primarul din New York le-a cerut tuturor funcţionarilor municipali să se vaccineze împotriva COVID-19 sau să se testeze o dată pe săptămână, începând din septembrie.

Un oficial al City Hall a spus că Bill de Blasio îşi doreşte acum ca pentru toate activităţile de interior să se aplice aceeaşi măsură.

De Blasio s-a confruntat cu mai multe critici pentru că nu a reintrodus obligativitatea măştilor pe fondul unei creşteri recente a cazurilor, însă el a insistat că oraşul trebuie să se concentreze asupra vaccinării.

Aproximativ 60% din toţi newyorkezii sunt parţial vaccinaţi, însă ritmul vaccinărilor a încetinit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici