O comună din Dâmboviţa intră în carantină începând de mâine

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dîmboviţa a decis instituirea carantinei în comuna Bezead, judeţul Dâmboviţa, începând cu data de 11.03.2021, ora 12.00, pentru o perioadă de 14 zile.

692 afișări
Imaginea articolului O comună din Dâmboviţa intră în carantină începând de mâine

Decizia introduce limitarea deplasării persoanelor şi monitorizarea permanentă a respectării acestei măsuri. Ieşirea persoanelor din locuinţă este permisă doar pe bază de declaraţie pe propria răspundere, legitimaţie de serviciu sau adeverinţă eliberată de angajator.

Este permisă tranzitarea comunei Bezdead pentru cetăţenii care nu au domiciliul pe raza acesteia, fiind interzisă oprirea sau staţionarea în localitate.

Slujbele religioase cu caracter colectiv se pot oficia în lăcaşurile de cult, fără accesul publicului, putând fi transmise în mass-media sau online. Slujbele religioase cu caracter privat (botezuri, cununii, înmormântări) se pot oficia în lăcaşurile de cult, cu participarea a maximum 16 persoane (numărul ce include şi persoanele care oficiază slujba religioasă). Slujbele religioase care se vor oficia în aer liber se vor desfăşura cu menţinerea distanţei de 1,5 m între persoane.

Sunt interzise organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise şi deschise, precum şi organizarea de evenimente sau activităţi private pentru copii în spaţii închise, cum ar fi locuri de joacă, spaţii de tip after-school. Se închid restaurantele şi sălile de jocuri.

Cursurile de învăţământ se vor desfăşura în comuna Bezdead doar în sistem online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici