O femeie din Elveţia arată lumii că viaţa în timpul pandemiei poate să fie liniştită. Oamenii sunt calmi, rafturile în supermarketuri sunt pline şi nu se stă la coadă

  • O femeie care locuieşte în Elveţia încearcă să arate lumii cum îşi păstrează oamenii calmul, chiar şi în a doua zi după ce autorităţile au impus măsuri stricte de circulaţie, scrie mirror.co.uk.
  • Oamenii îşi păstrează calmul, rafturile în supermarketuri sunt pline şi nu se stă la coadă
  • Postarea a ajuns virală, adunând peste 28,000 de aprecieri şi 7,300 de distribuiri
13377 afișări
Imaginea articolului O femeie din Elveţia arată lumii că viaţa în timpul pandemiei poate să fie liniştită. Oamenii sunt calmi, rafturile în supermarketuri sunt pline şi nu se stă la coadă

Sursa foto: Twitter @mel_giancarlo

În timp ce coronavirusul continuă să se răspândească, mulţi oameni se confruntă cu stări de panică. Totodată, având în vedere că termenul „carantină” este atât de des folosit acum, oamenii nu se mai pot abţine să nu se ducă la supermarketuri şi să cumpere orice le iese în cale.

Directorii lanţurilor de supermarketuri ne-au sfătuit să cumpărăm în limite normale şi au spus că nu este nevoie să ne facem provizii, dar asta nu i-a liniştit pe mulţi.

Fotografii şi filmări care surprind cozi infernale la supermakerturi sau rafturi goale au făcut furori pe reţelele sociale, în timp ce membrii cei mai vulnerabili ai societăţii au simţit impactul egoismului celor din jur. 

Totuşi, o femeie încearcă să le arate oamenilor că lucrurile nu trebuie să decurgă astfel şi că toţi ar trebui să ne păstrăm calmul.

Mel locuieşte momentan în Elveţia, ţară care a intrat recent în carantină, toate evenimentele publice şi private fiind interzise iar restaurantele şi localurile închise.

În ciuda acestor măsuri dure, oamenii sunt liniştiţi, iar dovada stă în imaginile surprinse de femeie într-un supermarket plin cu produse. 

„Este a doua zi de carantină naţională şi lucrurile arată aşa. Toată lumea e calmă şi continuă să facă ce e nevoie pentru a trece prin criză”, a scris femeia pe Twitter.

Aceasta a mai adăugat că în timp ce stocurile de hârtie igienică şi paste arată cam reduse, a găsit mâncare şi apă din plin, iar nimeni nu a trebuit să aştepte prea mult timp la casele de marcat.

Postarea lui Mel a ajuns virală, cu peste 28,000 de aprecieri şi mai mult de 7,300 de distribuiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici