O păpuşă uriaşă care reprezenta coronavirusul a fost arsă la o sărbătoare publică din Mumbai

O păpuşă uriaşă reprezentând virusul Covid-19 a fost arsă de participanţii la o sărbătoare publică din Mumbai. Imaginile de la Holika Dahan, sărbătoarea programată în martie în sudul Indiei au ajuns virale. Păpuşa incendiată a fost botezată Coronasur.

1021 afișări
Imaginea articolului O păpuşă uriaşă care reprezenta coronavirusul a fost arsă la o sărbătoare publică din Mumbai

O păpuşă uriaşă care reprezenta coronavirusul a fost arsă la o sărbătoare publică din Mumbai

În mod normal, festivitatea din Mumbai incinerează efigia unui demon. Demonul este aici. Este albastru, are coarne şi dinţi ameninţători, doar că de data aceasta pe el e scris numele noului coronavirus.

Păpuşa uriaşă botezată Coronasur a fost incendiată cu ajutorul unei seringi uriaşe direcţionate spre silueta albastră.

Ceremonia care a deschis festivalul Holi, se numeşte Holika Dahan. Credincioşii hinduşi obişnuiesc să creeze efigii ale răului şi să le ardă cu această ocazie celebrând victoria binelui asupra răului. De multe ori, în foc sunt aruncate haine şi obiecte vechi pentru purificarea căminelor.

În India, în prezent, sunt 62 de cazuri de infectare cu noul COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici