O petrecere clandestină cu peste 300 de participanţi a fost organizată în Paris. Poliţia nu a intervenit

  • Într-o zonă rezidenţială din arondismentul 13 al capitalei Franţei, o petrecere clandestină a reunit peste 300 de persoane.
  • În timp ce Franţa este limitată de restricţii şi se confruntă cu un nou val de Covid-19, evenimentul s-a numit „Vreau să mă eliberez”
  • Biletele s-au epuizat în câteva ore şi au costat 15 euro.
911 afișări
Imaginea articolului O petrecere clandestină cu peste 300 de participanţi a fost organizată în Paris. Poliţia nu a intervenit

Sursa foto: profimedia

O petrecere ilegală a reunit peste 300 de tineri în arondismentul 13, din Paris. În timp ce Franţa se confruntă cu un nou val de Covid-19, biletele pentru aceast eveniment numit „Vreau să mă eliberez” s-au epuizat în câteva ore şi au costat la 15 euro.

Adresa a fost comunicată prin e-mail în ultimul moment, iar instrucţiunile au fost stricte: sosiţi discret, singur sau în grupuri foarte mici, între orele 20:00 şi 21:00, cu biletul rezervat. Evenimentul s-a ţinut într-o locaţie abandonată, reamenajată special cu scenă pentru DJ, zonă de bar şi ring de dans.

„Am decis să formăm o rezistenţă şi să lansăm acest apel pentru a sărbători împreună. Tinerii nu mai au niciun spaţiu pentru a exista, a se distra, a socializa, trăiesc într-o lipsă teribilă. Încercăm să le oferim în continuare experienţele de care au nevoie, în ciuda riscurilor”, a declarat unul dintre organizatori.

În timp ce starea de urgenţă din Franţa interzice orice adunare publică, cu atât mai mult în scopuri comerciale, organizatorii vor suporta o amendă de 15.000 de euro şi un an de închisoare, pentru că au pus în pericol viaţa altora.

"În general, poliţia intervine atunci când este solicitată de vecini, în special din cauza zgomotului. Dar la acest eveniment nu a existat nicio intervenţie, pentru că nu a fost raportat”, relatează Le Figaro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici