O ţară puternică din nordul Europei ajută România în lupta cu pandemia

  • Danemarca trimite în România 15 ventilatoare mobile şi 8 concentratoare de oxigen pentru tratarea pacienţilor COVID-19.
  • Echipamentele vor sosi sâmbătă în România, a anunţat Ambasada Danemarcei în România.
6039 afișări
Imaginea articolului O ţară puternică din nordul Europei ajută România în lupta cu pandemia

O ţară din nordul Europei ajută România pentru tratarea pacienţilor COVID-19

Ambasada Danemarcei în România anunţă că decizia privind donarea de echipamente medicale către România a fost luată de miniştrii Afacerilor Externe, Sănătăţii şi Apărării, ca urmare a solicitării de asistenţă depuse de România prin Mecanismul de Protecţie al UE.

Echipamentele vor sosi în România sâmbătă.

Autorităţile daneze continuă dialogul cu România şi sunt pregătite să analizeze posibilităţile de asistenţă suplimentară, la cerere.

Recent, Polonia a sărit în ajutorul României

De asemenea, vecinii maghiari au dat o mână de ajutor autorităţilor de la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici