Pârât de vecini. Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a plecat de acasă, unde era izolat după ce venise din Italia

  • Un bărbat din Olt, aflat în izolare la domiciliu, este cercetat penal după ce autorităţile nu l-au găsit acasă.
  • El a fost reclamat de vecini că se plimba pe stradă.
  • Este al treilea caz de nerespectare a dispoziţiilor privind izolarea.
2262 afișări
Imaginea articolului Pârât de vecini. Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a plecat de acasă, unde era izolat după ce venise din Italia

Pârât de vecini. Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a plecat de acasă, deşi era izolat după ce venise din Italia

Bărbatul din Olt, al treilea caz aflat în izolare şi negăsit acasă, este cercetat pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Potrivit unor surse locale, bărbatul din comuna Milcov, judeţul Olt, s-a întors din Italia în data de 29 februarie şi se afla în izolare la domiciliu.

Marţi, vecinii l-ar fi reclamat la poliţie că a plecat de la domiciliu.

Poliţişti şi medici de la DSP au mers în control, iar bărbatul nu a fost găsit acasă.

Şase cetăţeni chinezi care au părăsit hotelul în care se aflau izolaţi şi o femeie de 41 de ani din Slatina care a ignorat măsurile impuse de autorităţi şi a anunţat că se întoarce în Italia, deşi se afla în izolare la domiciliu, sunt cercetaţi penal. Alte două persoasne din judeţul Olt au fost amendate pe autorităţi pentru că au plecat de acasă, deşi aveau interdicţie pentru că au venit din zone cu risc de îmbolnăvire cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici