Patrick Vallance: 60% din persoanele internate cu COVID-19 nu sunt vaccinate

  • Statisticile arată că majoritatea regiunilor din Anglia au acum mai mulţi pacienţi cu COVID-19 în spital decât în ​​orice moment de la mijlocul lunii martie.
  • 60% din persoanele internate la spital cu COVID-19 nu au fost vaccinate cu ambele doze, potrivit consilierului ştiinţific şef al guvernului Patrick Vallance.
3177 afișări
Imaginea articolului Patrick Vallance: 60% din persoanele internate cu COVID-19 nu sunt vaccinate

Patrick Vallance: 60% din persoanele internate cu COVID-19 au fost complet vaccinate

„În ceea ce priveşte numărul de persoane din spital care nu au fost vaccinate, ştim că aproximativ 60% din oameni sunt internaţi cu COVID-19. Ne aşteptăm să fie peste 1.000 de persoane pe zi care să fie internate cu COVID-19 din cauza creşterii infecţiilor”.

Dar ratele ar trebui să fie mai mici decât au fost anterior datorită efectelor protectoare ale vaccinării.

El a spus că acest lucru nu este surprinzător, „deoarece vaccinurile nu sunt 100% eficiente”.

„Sunt foarte, foarte eficiente, dar nu 100%, şi întrucât o proporţie mai mare din populaţie este vaccinată cu ambele doze, este inevitabil ca acele 10% din acest număr foarte mare să rămână în pericol şi, prin urmare, vor fi printre persoanele care se infectează şi ajung la spital".

Între timp, majoritatea regiunilor din Anglia au acum mai mulţi pacienţi cu coronavirus în spital decât în ​​orice moment de la mijlocul lunii martie, potrivit SkyNews.

Patrick a avertizat, de asemenea, că sunt „niveluri ridicate de COVID-19 şi acestea sunt în creştere”. El a spus că Marea Britanie este destul de aproape de „valul de iarnă”.

Profesorul Jonathan Van-Tam a adăugat că incertitudinea va fi „determinată de comportamentul uman în următoarele patru-şase săptămâni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici