Persoanele cu dizabilităţi pot fi programaţi pentru vaccinare pe platforma informatică. Aceasta a fost optimizată

Persoanele cu diabilităţi se pot programa pentru vaccinare pe platforma informatică, după ce aceasta a fost optimizată, au anunţat marţi reprezentanţii Comitetului Naţional de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva Covid-19.

496 afișări
Imaginea articolului Persoanele cu dizabilităţi pot fi programaţi pentru vaccinare pe platforma informatică. Aceasta a fost optimizată

Persoanele cu dizabilităţi se pot programa pentru vaccinare pe platforma informatică. Aceasta a fost optimizată

Conform CNCAV, platforma informatică dezvoltată de STS a fost optimizată, iar din 15 februarie permite programarea persoanelor cu dizabilităţi.

„Aplicaţia interoghează baza de date pusă la dispoziţie de Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA) şi face posibilă validarea persoanelor eligibile acestei categorii”, au mai transmis autorităţile.

Astfel, persoanele cu dizabilităţi se pot programa prin platforma informatică, individual sau cu ajutorul aparţinătorilor, prin direcţiile de asistenţă socială din primării, prin medicul de familie sau medicul curant sau prin call center, la numărul unic 021.414.44.25.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici