Video Poţi să primeşti amendă dacă nu porţi corect masca? Explicaţia poliţiştilor

  • Poliţiştii spun că ţi se va atrage atenţia dacă masca nu îţi acoperă nasul şi gura
  • Şeful Poliţiei Române îţi transmite că nu vor sta la pândă
  • În starea de alertă, dacă nu porţi mască în spaţiile închise, rişti o amendă de până la 2.500 de lei
4719 afișări

 

Eşti obligat să porţi mască de protecţie în starea de alertă. Ştii asta deja dar poţi să primeşti amendă dacă nu o porţi corect?

„Obiectivul nostru este siguranţa cetăţeanului, nu ieşim la pândă, cum se spune, nu avem normă de amenzi”, spune Liviu Vasilescu

Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol îţi transmite că „nu se va impune să sancţionăm cetăţeni care nu poartă corect masca şi au nasul descoperit. E clar că vor fi avertizaţi şi li se va aduce la cunoştintă obligativitatea de a-şi acoperi şi nasul şi gura”.

Poliţiştii te vor avertiza înainte de a-ţi da o amendă pentru că nu ai mască.

„Nu vom avea poliţişti în civil care să pândească oamenii în momentul în care îşi dau jos masca sau nu o poartă corect”, spune Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol.

Aşa cum ştii, dacă nu porţi mască în spaţiile publice închise rişti o amendă între 500 şi 2.500 de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici