Povestea femeii de 101 ani născută pe un vapor în timpul gripei spaniole care a învins coronavirusul

  • O femeie de 101 ani din New York pare să aibă un ADN special
  • Femeia a învins coronavirusul după ce în trecut s-a vindecat de cancer şi a trăit după gripa spaniolă din 1918
  • Femeia este fiica unor imigranţi italieni şi a fost născută în pe un vas în America în anul 1918
517 afișări
Imaginea articolului Povestea femeii de 101 ani născută pe un vapor în timpul gripei spaniole care a învins coronavirusul

Povestea femeii de 101 ani născută pe un vapor în timpul gripei spaniole care a învins coronavirusul

Angelina Friedman, o rezidentă a căminului de bătrăni Mohegan Lake a fost testată pozitiv ca având COVID-19 luna trecută şi s-a vindecat săptămâna trecută, relatează NY Post.
 
Vindecarea pare să nu îi fi suprins pe membrii familiei.
 
"Nu este om. Are un ADN de super-om", a spus fiica ei Jonne Merola
.
Femeia este fiica unor imigranţi italieni şi a fost născută în pe un vas în America în anul 1918 când gripa spaniolă facea ravagii în lume, dar ea a reuşit să scape.
 
Mama sa a murit la naşterea unui copil aşa că ea şi cele două surori ale sale s-au alăturat tatălui şi au crescut cu ceilalţi opt copii ai săi.
 
Ani mai tărziu ea şi şoţul ei au fost diagnosticaţi cu cancer. Ea supravieţuit, el nu.
 
Acum după ce a fost dusă la spital pentru nişte investigaţii minore, femeia de 101 ani a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. După o săptămână petrecută în spital ea s-a întors acasă pentru a fi tratată în autoizolare, iar la scurt timp testele au ieşit negative.
 
Sursă foto: Twitter

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici