- Home
- Coronavirus
- BUCUREŞTI, (28.01.2022, 15:26)
- Petru Mazilu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
Precizare de la RO Vaccinare: vaccinurile împotriva COVID-19 nu conţin oxid de grafen
Specialiştii susţin că vaccinurile împotriva Covid-19 nu conţin oxid de grafen. Informaţia a pornit în urma unui studiu cu erori, realizat în Spania, anunţă RO Vaccinare.
1647 afișări

Precizare de la RO Vaccinare: vaccinurile împotriva COVID-19 nu conţin oxid de grafen
Informaţia privind oxidul de grafen s-a răspândit pe reţelele de socializare,
„Vaccinurile împotriva Covid-19 nu conţin oxid de grafen! Mai multe articole şi postări pe platformele de social media care afirmă fals că „oxidul de grafen” este prezent în vaccinul Pfizer împotriva Covid-19 şi care citează un studiu al unui profesor de la Universitatea din Almeria, Spania în acest sens au fost distribuite de mii de ori în mai multe limbi”, scrie pe pagina oficială RO Vaccinare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Centrul medical care a depistat primele cazuri de variola maimuței în Spania susține că au fost transmise pe cale sexuală
-
Secretara britanică de Externe: Republica Moldova ar trebui „echipată conform standardelor NATO”. Putin nu va renunţa la visul său de a crea „Marea Rusie”
-
Rusia interzice intrarea în ţară a 963 de americani, inclusiv a preşedintelui Biden
-
Ce rămâne în urma războiului. Spitalele ucrainiene sunt pline de copii şi tineri cu membre amputate
Specialiştii susţin că studiul este greşit, iar reprezentanţii universităţii spaniole „s-au distanţat” de document.
„Acuzaţia este nefondată şi provine dintr-un studiu greşit metodologic. Experţii au confirmat pentru AFP că nu există dovezi privind prezenţa acestor substanţe în vaccinul Pfizer - sau în vreun alt vaccin disponibil pe piaţa din Europa de astăzi. Mai mult, universitatea s-a distanţat de document şi de concluziile sale”, mai scrie pe pagina RO Vaccinare.
Grafenul este un compus format din particule minuscule despre care se spune că are proprietăţi antibacteriene şi antivirale. Este flexibil, conductiv, uşor, puternic şi se pare că este cel mai subţire material din lume, ceea ce îl face atractiv pentru inovaţie. Materialul a fost izolat pentru prima dată în 2004.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




CANCAN.RO

GANDUL.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe