Primăria Timişoara are call center pentru timişorenii care vor să se înscrie la vaccinare

Primăria Timişoara a înfiinţat un call center pentru timişorenii care vor să se înscrie la vaccinare. Locuitorii oraşului care suna la telefon vorbesc cu angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială, aceştia le iau datele şi apoi îi programează în platforma de vaccinare anti-Covid-19.

2022 afișări
Imaginea articolului Primăria Timişoara are call center pentru timişorenii care vor să se înscrie la vaccinare

Primăria Timişoara are call center pentru timişorenii care vor să se înscrie la vaccinare

Primăria Timişoara a înfiinţat un call center pentru înscrierea şi programarea în platforma naţională de vaccinare împotriva Covid-19. Acesta se adresează locuitorilor oraşului Timişoara care sunt ajutaţi de angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială să se programeze pentru vaccinare.

Prin intermediul telefonului, operatorii întocmesc fişa de înscriere şi apoi o depun pe platformă. Ulterior, Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara anunţă persoana despre data, ora şi centrul de vaccinare la care a fost programată.

„De luni până duminică, inclusiv, în intervalul orar 8-19 timişorenii pot apela acest număr de telefon dacă doresc să se programeze în vederea vaccinării. Apelul va fi preluat de către un angajat al Direcţiei de Asistenţă Socială, care va întocmi în acest sens o fişă de înregistrare, îl va înscrie pe platforma naţională şi îl va programa la un centru de vaccinare, respectiv o echipă mobilă (dacă situaţia medicală impune acest lucru), atunci când platforma va permite programarea, în funcţie de numărul disponibil de vaccinuri existent în Timişoara”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Timişoara.

Primarul Timişoarei Dominic Fritz s-a declarat nemulţumit de modul în care este organizată campania naţională de vaccinare. El a spus că cele 7 fluxuri de vaccinare care vor fi alocate Timişului din 8 februarie sunt prea puţine, la fel ca şi dozele de vaccin trimise în judeţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici