Video Primul transport cu măşti de protecţie şi combinezoane a ajuns în ţară. TIR -ul a fost blocat în Turcia

  • Astăzi a ajuns în Bucureşti primul TIR cu un milion de măşti şi 30.000 de combinezoane
  • Acestea vor fi distribuite cu prioritate spitalelor de boli infecţioase din ţară
  • Este primul dintr-un şir de altfel de transporturi care vor ajunge în perioada următoare în România
13546 afișări

TIR-ul cu un milion de măşti şi 30.000 de combinezoane a venit din Turcia. Transportul a fost blocat acolo o perioadă. 

”Am întâmpinat probleme de blocare a TIR -ului în vama turcă, cu sprijinul MAE , MI şi al domnului premier am reuşit să le aducem în ţară, de la vama  Giurgiu convoiul a fost preluat de un echipaj al Ministerului de Interne care i-a creat culoar până la UNIFARM”, a declarat Adrian Ionel, director general UNIFARM.

Marfa care a ajuns în ţară va fi împărţită după anumite priorităţi: 

”Marfa trebuie împărţită în primul rând în centrele speciale de tratare a coronavirusului, apoi în toate celelalte spitale, instituţii critice, pacienţi critici şi apoi către populaţie în farmaciile cu regim deschis”, a mai spus şeful UNIFARM.

Directorul general Unifarm îţi spune că de astăzi vor veni în fiecare zi în ţară TIR-uri cu echipamente şi materiale sanitare. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici