Răzvan Raţ nu mai are niciun loc liber în hotelul transformat în centru de carantină. Ce face fostul internaţional român în izolare | VIDEO INTERVIU

  • Răzvan Raţ şi-a trasformat hotelul din Slatina în centru de carantină pentru românii veniţi din Germania şi Franţa
  • Fostul internaţional a declarat că hotelul este plin, sunt 50 de oameni cazaţi şi urmează a fi testaţi de coronavirus
  • Personalul hotelului a primit echipamente de protecţie de la DSP Olt
800 afișări

Răzvan Raţ şi-a pus la dispoziţia autorităţilor hotelul din Slatina, pe care l-a trasformat în centru de carantină pentru românii veniţi din Germania şi Franţa, care trebuie să rămână 14 zile în carantină din cauza posibilei infectări cu coronavirus. 

Fostul internaţional a precizat că nu mai are niciun loc liber în hotel. Sunt cazate 50 de persoane, care se află în stare bună şi urmează a fi testate. În plus, Raţ a declarat că a primit de la DSP Olt echipamente de protecţie pentru personalul hotelului şi pentru tatăl său, cel care se află în fruntea activităţii.

”Cred că e normal să transform hotelul pe care-l deţin într-un centru de carantină. Atât timp cât pot să ajut, o să-mi dau toată silinţa să ajut cât pot. Există personalul hotelului, care se ocupă de tot ce se întâmplă acolo, în frunte cu tatăl meu. El se ocupă de organizare plus opt angajaţi ai hotelului, recepţioneri, ospătari, bucătari. Ei sunt în fiecare zi acolo, alături de tatăl meu, căruia deşi i-am spus să fie cât mai atent, având vârsta peste 60 de ani, să nu se expună, nu prea mă ascultă şi încearcă să fie el cel care organizează, cel care face absolut tot acolo", a declarat Răzvan Raţ pentru Mediafax.

Răzvan Raţ a declarat că nu ştie dacă mai sunt şi alte hoteluri în zonă, care să se fi transformat în centre carantină. 

"Crezi că prin acţiunea ta vei inspira şi alte persoane care deţin hoteluri să facă acelaşi lucru? Eu sper din toată inima, pentru că e nevoie de ajutor şi atât timp cât există oameni care pot ajuta şi care pot face lucruri în lupta contra acestui virus, cred că orice ajutor e binevenit. Prin exemplul meu sper din toată inima ca cei care îşi pot permite acest lucru să facă şi ei", a mai precizat Raţ.

Fostul fundaş al echipei Şahtior a povestit că nu s-a plictisit în izolarea la domiciliu, dar că îi este dor de fotbal, atât să se uite la televizor, cât şi să joace. 

În afară faptului că mă antrenez în casă, pe lângă casă, în afară faptului că stau cu fetiţa, o ajut la lecţii, mai jucăm şah, mai fac şi alte cursuri online, pentru că dacă am timp am ales să mai învăţ câte ceva. Nu pot să spun că este aşa de rău precum mă aşteptam. Pe final aş vrea să transmiţi un mesaj tuturor românilor care ne privesc în acest moment. Încercaţi să staţi cât mai mult posibil în casă, să ieşiţi doar atunci când aveţi nevoie, astfel încât să încercăm să limităm răspândirea acestui virus. În rest multă sănătate, cel mai important este să avem grijă de noi, de sănătatea noastră, pentru că avem un adversar extrem, extrem de puternic şi extrem, extrem de periculos. Toate bune”, a încheiat Raţ.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici