Record de infectări în India. Aproape 40.000 de cazuri noi COVID-19

India a înregistrat vineri 39.726 cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr zilnic înregistrat în acest an.

288 afișări
Imaginea articolului Record de infectări în India. Aproape 40.000 de cazuri noi COVID-19

India a raportat 39.726 de noi cazuri de coronavirus vineri, cel mai mare din ultimele trei luni, conform Reuters.

Statele cele mai afectate, precum Maharashtra din vestul industrializat, au adoptat abia recent restricţii pentru a împiedica răspândirea bolii.

Numai Maharashtra a raportat joi 25.883 de cazuri noi de infecţii, cel mai mare număr zilnic de la începutul epidemiei. Anterior, recordul pentru acest stat fusese stabilit pe 11 septembrie anul trecut, când au fost descoperite 24.886 de cazuri.

Numărul total al infecţiilor se ridică la 11,51 milioane, cel mai mare după Statele Unite şi Brazilia.

Decesele au crescut cu 154 la 159.370, arată datele de la Ministerul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici