Refugiaţii, nevaccinaţi din motive religioase. În Ucraina doar 35% sunt vaccinaţi

Oficialităţile internaţionale le-a răspuns celor care îi văd pe ucraineni că nu poartă mască de protecţie împotriva Covid-19 şi nu sunt vaccinaţi: „Statutul de refugiat nu include certificatul verde”.

3705 afișări
Imaginea articolului Refugiaţii, nevaccinaţi din motive religioase. În Ucraina doar 35% sunt vaccinaţi

Refugiaţii, nevaccinaţi din motive religioase. În Ucraina doar 35% sunt vaccinaţi

Există o altă criză în cadrul războiului. Se mai numeşte Covid. 64% dintre refugiaţii care fug de războiul din Ucraina ar fi nevaccinaţi.

O fundaţie internaţională a tras semnalul de alară: „Nu trebuie subestimată cifra ucraineană, având în vedere situaţia dramatică, care în următoarele săptămâni va aduce mii de refugiaţi în Europa.

Ucraina este una dintre zonele cu cea mai scăzută rată de vaccinare din Europa, din mai multe motive, în primul rând este cea religioasă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici